Създаваме впечатление на екран и хартия!

Графичният дизайн е процес, при който се комбинират техники, умения и творчество, за да се създават визуално привлекателни и функционални продукти. Графичният дизайн включва изработка на лога, брошури, рекламни материали, уеб дизайн, опаковки, изложби и други. Графичният дизайн има голямо значение за различни индустрии и сектори като маркетинг, реклама, издателство, мода, уеб дизайн и други. Той помага на фирми и организации да комуникират съобщенията си по-ефективно и да създават силни визуални идентичности.

Как работим!

Ние вярваме, че с качеството не може да бъде правен компромис и това ясно се вижда в нашата работа, давайки на нашите клиенти удовлетворението, което заслужават!

Среща и Консултация

Преди да започнем по същество, първата стъпка в нашия процес ще бъде провеждането на консултация с клиента. Тази кратка информация ще обхване всички желания и нужди на нашия клиент и други ключови спецификации на проекта.

Проучване

Проучването е важна част от това, което правим. Ще използваме нашите открития, за да вдъхновим оригинални идеи, да затвърдим цялостния дизайнерски подход с клиента и да подкрепим дизайнерските решения, които вземаме по-късно.

Проект на графична концепция

В зависимост от това, върху което работим, етапът на разработване и усъвършенстване на концепцията може да включва скициране на миниатюри, макети или графични елементи. По-големите и по-значими проекти може да изискват повече фини настройки и няколко итерации, преди да преминат към следващия етап.

Създаване на Дизайна

След като всички сме съгласни и имаме всичко необходимо за да продължим с дизайна, е време да изпълним проекта.

Корекции по желание на клиента

Етапът на обратната връзка включва серия от по-малки стъпки, които гарантират контрол на качеството и перфектно съответствие с визията на нашите клиенти. 

Финализиране и предаване

Сега, след окончателно одобрение от клиента, ние сме готови да доставим продукта в подходящите формати, така че лесно да могат да бъдат внедрени във всеки цифров или печатен формат, от който се нуждаят нашите клиенти.

3D Дизайн и моделиране

Често има много малка разлика между това, което е реално и това, което е въображаемо! При 3D моделирането това също често е така, тъй като сцените вече могат да оживеят и да бъдат възпроизведени по много реалистични начини. Независимо дали става въпрос за разработване на анимация, създаване на модел за уебсайт или видеоигри, основите на 3D създаването остават същите… За да проектираме тези творения, ние използваме мощни инструменти като 3d Max, AutoCad, All Adobe и др..

Скициране

По време на тази стъпка правим груби модели на 3D обектите и ги подреждаме така, че да образуват сцена. Фокусът е върху обвивката и границите на обекта. Това показва ключовите пози и разположението на обектите или героите, които ще бъдат създадени.

Обработка на детайла

Here we add details to the initial 3D model blocks. Models look smoother and more detailed. They are close to their final shape. We can also set the lighting and the camera placements in order to prepare the scene for texturing.

Текстури

Texturing allows us to make the model look more realistic by adding colors, designs and textures. During this stage we can make all the difference, to make a scene realistic. We rely on pictures or material photos.

Рендер

Progressively, as the scene starts to become more detailed and precise, we get closer to the final result. After texturing and lighting are completed we proceed to render the scene. Mistakes are usually revealed during this process and corrections are made accordingly. .

Финална обработка

The final stage of every scene rendered is the post process. The render usually receives a color treatment, and we even add effects and use photo filters to make the scene more appealing. Lighting is also essential at this point to make the 3D model look as realistic as possible.

Илюстрации и карикатури

Направили сме стотици корици и илюстрации за почти всички издателства в България

Илюстрации

Любомир Михайлов е роден в Каварна. Завършва строително инженерство в София и сам се изгражда като художник. Има интереси в областта на карикатурата, илюстрацията, оформлението на книги, плаката и графичния дизайн. Нарисувал е стотици корици и илюстрации за почти всички издателства преди 1989 година. Няколко години е редовен сътрудник на списанията Nebelspalter, Eulenspigel и Index on Censorship. Днес рисува детски илюстрация и прави оформление на учебници за издателствата „Просвета“, „Булвест – 2000“, „Анубис“, „Ариадна“, „Абагар“ и други. Участвал е в изложби на карикатурата, илюстрацията, плаката и графиката в страната и чужбина. Има множество награди, някои от които цени като много престижни. Показвал е самостоятелни изложби в София, Варна, Габрово, Балчик и в Международния конгресен център в Давос – Швейцария.

Карикатури

Любомир Михайлов е майстор на асоциативната карикатура, но и на красноречието. Според него "Българинът може да се смее на себе си, но и на другите. В момента все този или онзи му е виновен. Хората би трябвало да са весели и да обичат доброто настроение, но все по-често българинът се смее от злоба, за мен тя е абсолютно необяснима"

Нашите клиенти

Кои сме ние!

Кои сме ние!

 • Дизайн
 • Корпоративна идентичност
 • 3D Моделиране
 • Илюстрации

Емил Кукушев

 • Графичен дизайн
 • Предпечат
 • Печат
Галерия

Крис 3D Дизайн

 • 3D Дизайн
 • 3D Моделиране
 • 3D Рендер
3D Галерия

Любомир Михайлов

 • Илюстрации
 • Карикатури
 • Живопис
Галерия карикатури